Umbau Verwaltungsgebäude Churerstrasse

General

Project: Umbau Verwaltungsgebäude Churerstrasse
Building Type: Office buildings
Address: Churerstrasse
Zip/City: 8808 Pfäffikon
Country: Switzerland
Company Division: Lindner AG | Opfikon Branch
Completion: 2015

Description

Project: Umbau Verwaltungsgebäude Churerstrasse
Description:

An extensive redevelopment endeavour was put into motion to prepare an administation building in the Swiss town of Pfäffikon for its future use as the headquarters of a sales and service company. This compact building is situated in Churerstrasse and features a prestigious entrance area and spacey office areas. Its interior is characterized by modern and high-quality materials that become even more prominent thanks to a bright colouring scheme.

As a part of the interior fit-out, the Swiss branch office of Lindner AG was contracted with the production and installation of glass and timber partition systems as well as metal hook-on ceilings and hybrid canopy ceilings with heating and cooling technologies.

Architect

Architect: Kaufmann, van der Meer + Partner AG
City: Zürich
Country: Switzerland

Client

Client: Markant AG
City: Pfäffikon
Country: Switzerland

Products

Heated and chilled metal ceilings
Plafotherm® E - Hook-On/Corridor ceilings 500 sqm
Heated and chilled canopy ceilings
Plafotherm® DS - Canopy ceilings 68 Pcs.
Wooden doors
Commercial doors 35 Pcs.
Partitions
Timber partition - Lindner Logic 600 sqm
Glass partitions
Lindner Life glass partitions 140 sqm

Downloads