Maxwell Centre, University of Cambridge

Général

Projet: Maxwell Centre, University of Cambridge
Forme du bâtiment: Ecole/établissement d’enseignement
Adresse: JJ Thompson Ave
Code postal/Ville: CB3 0HE Cambridge
Pays: Royaume-Uni
Company Division: Lindner Interiors Ltd
Achèvement: 2015

Description

Projet: Maxwell Centre, University of Cambridge
Description:

The Maxwell Centre at the University of Cambridge is a centrepiece building created to pioneer revolutionary “blue skies” research and industrial partnership in the physical sciences. The building named after physicist James Clerk Maxwell will offer laboratory and meeting spaces for more than 230 people. Lindner installed a customised LMD-St expanded metal canopy ceiling with a bronze PPC finish.

Entreprises impliquées

Client: University of Cambridge, Cambridge, Royaume-Uni
Architecture: BDP Architects, London, Royaume-Uni

Produits

F0 plafonds métalliques
LMD-St - Plafonds métal déployé 500 sqm

Téléchargements