Musiktheater am Volksgarten

Général

Projet: Musiktheater am Volksgarten
Forme du bâtiment: Salle de concert/Théâtre/Auditorium/Salon pour des conférences
Adresse: Blumauerstraße 3-5
Code postal/Ville: 4020 Linz
Pays: Autriche
Company Division: Lindner SE | International Projects Contracting
Achèvement: from 2011 to 2012

Description

Projet: Musiktheater am Volksgarten
Description:

Lindner was responsible for the interior fit-out of the Musiktheater Linz with all acoustical effective surfaces. We furnished the auditorium and the main rehearsal room with ceilings, floors, wall cladding and balcony fronts. The ceiling consists of NORIT-Industrial Boards, some of them with real wood veneer, which stand out due to the their complex 3D forms. Balcony fronts and and a 3D shaped, reflective wall cladding, coated in "beaten" gold, create a comfortable environment.

Entreprises impliquées

Client: Musiktheater Linz GmbH, Linz, Autriche
Architecture: Terry Pawson Architects, ArchitekturConsult ZT GmbH, dworschak+mühlbachler Architekten, ,

Produits

Walls
Wall claddings
Partition walls
Ceilings
Ceiling coverings
Balustrades
Balustrade claddings
Tribunes
Tribunes
Planchers creux
FLOOR and more® arena

Téléchargements